بر اساس یک مطالعه ، تصویربرداری پیشرفته با CT نشان می دهد افرادی که با سوخت های زیست توده مانند چوب طبخ می کنند ، در اثر تنفس در غلظت های خطرناک آلاینده ها و سموم باکتریایی ، در معرض آسیب قابل توجهی به ریه های خود هستند. این مطالعه در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) ارائه شده است. تقریباً 3 میلیارد نفر در سراسر جهان با زیست توده مانند چوب یا برس خشک آشپزی می کنند. آلاینده های حاصل از پخت و پز با زیست توده یکی از عوامل اصلی در تخمین 4 میلیون مرگ در سال بر اثر بیماری های مربوط به آلودگی هوای خانگی است. در حالی که ابتکارات بهداشت عمومی سعی در حمایت از انتقال از سوخت های زیست توده به گاز مایع تمیزتر به عنوان منبع سوخت داشته است ، تعداد قابل توجهی از خانه ها همچنان از سوخت های زیست توده استفاده می کنند. محدودیت های مالی و عدم تمایل به تغییر عادات ایجاد شده عواملی هستند که همراه با کمبود اطلاعات در مورد تأثیر دود زیست توده بر سلامت ریه ها هستند. تجزیه و تحلیل نشان داد که افرادی که با زیست توده چوب طبخ می کنند در مقایسه با مصرف کنندگان گاز مایع در معرض غلظت بیشتری از آلاینده ها و اندوتوکسین های باکتریایی هستند.
- ؟ سئو وبسایت چیست
- مزایای خرید سیم کارت 912
- راهنمای جامع دربارهی جوانسازی پوست، لیفت صورت و میکرودرم
- خرید کتاب الکترونیکی: باید به چه چیز هایی توجه کنیم؟
- نکاتی که باید در خرید کتاب الکترونیکی رعایت کنید
- مزایای خرید کتاب الکترونیکی به جای کتاب چاپی
- دانلود رایگان مقاله به زبان فارسی: نکات حائز اهمیت
- راهنمایی برای دانلود رایگان مقالات علمی در اینترنت
- دانلود کتاب پی دی اف با لینک مستقیم
- دانلود کتاب پی دی اف: نکات مهم
- آوریل 2024
- دسامبر 2023
- اکتبر 2023
- سپتامبر 2023
- آگوست 2023
- ژوئن 2023
- می 2023
- آوریل 2023
- مارس 2023
- ژانویه 2023
- دسامبر 2022
- نوامبر 2022
- اکتبر 2022
- سپتامبر 2022
- آگوست 2022
- جولای 2022
- ژوئن 2022
- می 2022
- آوریل 2022
- مارس 2022
- فوریه 2022
- ژانویه 2022
- دسامبر 2021
- نوامبر 2021
- اکتبر 2021
- سپتامبر 2021
- آگوست 2021
- جولای 2021
- ژوئن 2021
- می 2021
- آوریل 2021
- مارس 2021
- فوریه 2021
- ژانویه 2021
- دسامبر 2020
- نوامبر 2020
- اکتبر 2020
29 نوامبر 2020 ، 04:30 AM ISTمنبع: ANI