
تحقیقات جدید از دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می دهد که مصرف بیش از حد تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد. این مطالعه طولی (1991 تا 2009) که با مشارکت دانشگاه پزشکی چین و دانشگاه قطر انجام شده است ، اولین مطالعه ارزیابی تخم مرغ در یک نمونه بزرگ از بزرگسالان چینی است. این مطالعه نشان داد که افرادی که به طور منظم یک یا چند تخم مرغ در روز مصرف می کنند (معادل 50 گرم) خطر ابتلا به دیابت را 60٪ افزایش می دهند. با شیوع دیابت در چین در حال حاضر بیش از 11٪ – بالاتر از میانگین جهانی 8.5٪ – دیابت به یک نگرانی جدی در مورد بهداشت عمومی تبدیل شده است. تأثیر اقتصادی دیابت نیز قابل توجه است و 10٪ هزینه بهداشت جهانی (760 میلیارد دلار) را تشکیل می دهد. در چین ، هزینه های مربوط به دیابت از 109 میلیارد دلار آمریکا گذشته است. دکتر اپیدمیولوژیست و متخصص بهداشت عمومی ، دکتر مینگ لی ، یونیسا ، می گوید افزایش دیابت نگرانی فزاینده ای است ، به خصوص در چین که تغییر در رژیم غذایی سنتی چینی بر سلامتی تأثیر می گذارد.