مواد تشکیل دهنده و نحوه تهیه گز اصفهان

ابتدا شکر را به یار آب و گلاب باطن یک قابلمه مطلوب می ریزیم، آنگاه قابلمه را روی حرارت دوچندان ملایم قرار می دهیم و ذیل قابلمه نیز یک شعله پخش کن قرار می دهیم. دبير انجمن صنايع غذايي استان اصفهان در گزینه گز انگبين گفت: در گذشته دامداران و چوپانان گزانگبين را اصلی زدن ضربه به نحوي خاص از درخت گون انقطاع ميكردند و اين کار کسب و عمل فراوان مهمی در ناحیه كوهپايههاي زاگرس بوده است، ولی به عامل برداشت زیاد، غير اصولي و همچنين به دلیل آفت، پشههايي كه اين كار را انجام ميدادند، از در میان رفتند. اما روزگار هم زدن و فرم گرفتن و سفت شدن مایه گز کمتر است. شعله گاز را خاموش نکنید و روی به عبارتی شعله ملایم گاز کلیدی همزن برقی یا کفگیر چوبی حسابی مواد گز ساحل اصفهان را هم بزنید. نماد آماده شدن مایه گز این است که وسط ظرف عده شود و از کف پیاله به راحتی انقطاع شده و به همان ترتیب مجدد کف کاسه بیفتد. در این بخش که برندهای گوناگونی از گز اصفهان توصیه داده می شود بهترین گز آردی از گونه های مختلف به جهت پیشنهاد خرید بیشتر در این بخش تنظیم می گردد. تولید بهترین و مرغوب ترین گز در اصفهان همواره به یاری افراد اصلی تجربه انجام می شود. کلیه از کسی که به اصفهان مسافرت می نماید انتظار دارا هستند که برایشان گز اصفهان به همراه بیاورد. حتمی به ذکر هست که همین گونه گز پس از اتمام عصر ماندگاری، سفت شده و قابل خوردن نیست. پس از این‌که سپید تخم مرغ فرم گرفت ۲ قاشق غذاخوری از شربت را روی سفیده تخم مرغ می ریزیم و مقداری هم می زنیم تا دمای سفیده حیاتی دمای شربت یکسان شود. زمانی که شربت شرایط آبکش نداشت و کشدار شد یعنی شربت ما مهیا هست و به غلظت مطلوب رسیده است. در هر شکل چه دارای همزن برقی و چه اهمیت کفگیر چوبی نیز بزنید می بایست نهایتا غلیظ و کشدار شود. درحال حاضر در این سطح مغز پسته را طولانی تر کنید و عالی هم بزنید و آن گاه از روی حرارت بردارید. اکنون سفیده تخم مرغ را دارای بدور تند همزن چندین دقیقه می زنیم تا فرم بگیرد. هم اکنون شربت را روی بخار کتری یا این که سماور قرار می دهیم تا گرم بماند. به جهت تست شربت نیز یه خرده از شربت را بین دو انگشت قرار می دهیم. در اینجا بیشتر به باز‌نگری وب وبسایت گز مظفری اصفهان.