افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت را دنبال می کنند ممکن است در معرض خطر بیشتری برای شکستگی استخوان قرار بگیرند | اخبار

25 نوامبر 2020 ، 05:00 AM ISTمنبع: ANI

اگرچه پیروی از یک رژیم گیاهخواری می تواند سالم باشد ، اما باید اطمینان حاصل شود که مواد مغذی مهم کافی مانند کلسیم ، ویتامین B12 ، روی ، آهن در رژیم غذایی گنجانده شده است زیرا می تواند خطر شکستگی استخوان را برای افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند افزایش دهد. بر اساس مطالعه ای که در مجله دسترسی آزاد BMC (BIOMED CENTRAL) منتشر شده است ، افرادی که از رژیم گیاهخواری پیروی می کنند ، گیاهخواران و افرادی که ماهی می خورند اما گوشت نمی خورند فاقد کلسیم و پروتئین مورد نیاز بدن بوده و 43 درصد بالاتر خطر شکستگی استخوان (در کل) و همچنین خطرات بالاتر شکستگی خاص سایت در ناحیه باسن ، پاها و مهره ها ، در مقایسه با افرادی که گوشت می خورند. تیمی از محققان در دانشگاه های آکسفورد و بریستول ، انگلیس ، داده های تقریباً 55000 نفر را در تحقیق EPIC-Oxford که بین سالهای 1993 و 2001 استخدام شده اند ، تجزیه و تحلیل کردند ، بسیاری از آنها گوشت نمی خورند. آنها در طی یک دوره زمانی مشاهده شدند تا درک کنند چگونه برخی عوامل مانند رژیم غذایی ممکن است بر نتایج خاصی از جمله خطر شکستگی تأثیر بگذارند. محققان در حالی که کل مشاهدات را جمع آوری کردند ، در مجموع 3941 شکستگی شامل 566 بازو ، 889 مچ دست ، 945 باسن ، 366 پا ، 520 مچ پا و 467 شکستگی را در سایر مکان های اصلی (ترقوه ، دنده ها و مهره ها) گزارش کردند. در کل ، مطالعات بیشتری از جمله جمعیت های مختلف از مناطق مختلف و همچنین گروه هایی با نسبت مشخصی از زنان و مردان برای بررسی تفاوت های احتمالی ایجاد کننده خطر مورد نیاز است.